Rodenburghal en SKSG tekenen 5 jaar bij

Leek – Ondanks dat indoor sporten en buitenschoolse opvang op dit moment nog gesloten zijn, verstevigen de Rodenburghal en SKSG hun samenwerking in Leek.

Sikko Cazemier, eigenaar van de Rodenburghal en Renate Renkema, directeur van SKSG tekenden vandaag het huurcontract van Sport-BSO Rodenburg voor de komende 5 jaar. “Juist in deze onzekere tijden is het belangrijk om sportclubs waar je waarde aan hecht te steunen! Zo zorg je ook dat ze straks weer open gaan, wanneer het weer mag!” aldus Renkema.

Sport-BSO SKSG Rodenburg bestaat inmiddels 3 ½ jaar en is aangesloten bij alle scholen in Tolbert en Leek. De sport-BSO is een uitdagende plek, gericht op bewegen en gezondheid. Kinderen van 7 jaar en ouder die wel houden van een beetje bewegen na een dag in de schoolbanken, kunnen zich hier 3 middagen per week uitleven. Een balletje trappen op het sportveld en de skatebaan zijn favoriet. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd; van spoorzoeken in het bos tot glow in the dark dansen in de enorme sporthal.

Door te sporten voel je je gezonder, fitter en sterker. Maar bij SKSG ligt de kracht van sporten in de sociale ontwikkeling. Je leert samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en je eigen grenzen te verleggen. Plezier in sport en bewegen staat voorop! Daardoor zien we vaak mooie vriendschappen ontstaan! “We hopen dat de buitenschoolse opvang in april weer open mag, en dat ook sporten in teamverband weer snel mogelijk is!”, aldus Renkema.

Meer info: www.sksg.nl/sport-bso en www.fitclubrodenburg.nl/rodenburghal

Foto: Sikko Cazemier en Renate Renkema geven symbolisch de bal door

 

Back to top button