Energiebos Boerakker deelt binnenkort honderden bomen en struiken uit

Boerakker/Lucaswolde – Energiebos Boerakker ontvangt binnenkort enkele honderden bomen en struiken om gratis uit te delen aan de bewoners van Boerakker en Lucaswolde.

Tussen de honderden bomen en struiken zitten zowel fruitbomen / struiken als gewone bomen. Op 26 maart tussen 10.00 tot 16.00 uur worden de gratis jonge bomen en struiken door Energiebos Boerakker uitgedeeld aan de inwoners van Boerakker en Lucaswolde.

U kunt zich dan uitsluitend, na een afspraak gemaakt te hebben, melden aan de Hoge Tilweg 47 , te Boerakker bij kwekerij “Ninabel”. Het is de bedoeling dat deze bomen en struiken dan met spoed worden geplant om de beste resultaten te krijgen. De coöperatie Energiebos Boerakker hoopt dat u er veel plezier aan zult beleven. Tevens wordt er een duurzame bijdrage geleverd aan de omgeving.

   
Back to top button