Judovereniging Marum beleeft leuke dag op de midgetgolfbaan

Marum – Vrijdag 19 maart heeft de jeugd van judovereniging Marum een heerlijke tijd gehad op de midgetgolfbaan van Optisport in Bakkeveen.

De jeugd staat te popelen om elkaar weer op de judomat te treffen. Helaas mogen binnensporten, zoals judo, nog steeds niet. Gelukkig mag de jeugd wel buiten sporten. Aangezien het nog te koud is om judomatten buiten te leggen probeert judovereniging Marum andere activiteiten te ontplooien. Optisport, tevens eigenaar van sporthal De Holten waar ze trainen, gaf aan de jeugd graag een leuke middag te willen bezorgen. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

De komende weken gaat het bestuur bekijken met welke activiteiten ze de jeugd in beweging houden en plezier en ontspanning kunnen bezorgen.

Foto’s: Stefan Olie

Back to top button