Mysterieus militair noodziekenhuis gezien op terrein in Tolbert 

Tolbert Tijdens een dronevlucht is er boven een terrein in Tolbert een echt militair noodziekenhuis gezien. Het is nog onduidelijk wat de tijdelijke voorziening daar doet.

Ziekenhuis van het leger
Vanwege de camouflagelook lijkt het ‘pop-up ziekenhuis’ afkomstig van het leger of defensie. Het gaat om een modulair gebouw met mobiele units die aan elkaar gekoppeld zijn, zoals ook te zien in de onderstaande foto’s. De units nemen samen een oppervlakte van ongeveer 20 x 30 meter in beslag.

Grondeigenaar heeft geen commentaar
De redactie van InfoLeek heeft inmiddels contact gehad met de grondeigenaar Oetze Mulder. Die heeft (nog) ‘geen commentaar’, behalve dat het zeker niet om een Corona-priklocatie gaat. Nadere berichtgeving volgt als er meer bekend is.

Foto’s: Ingezonden

 

   
Back to top button