Vier dagen Flinke Pink op Podium Nienoord

LEEK – Komend weekend is het Pinksteren en dat betekent Flinke Pink op Podium Nienoord. Al bijna 30 jaar wordt op deze locatie dit unieke festival gehouden. Ooit begonnen als 1 daags evenement, sinds 2013 is het tijdens het Pinksterweekend 4 dagen feest bij het schitterende openluchttheater op het gelijknamige landgoed in Leek.

Op vrijdag (22 mei) wordt om 20.00 uur gestart met 90’s, de grootste hits en beste dansplaten gedraaid door meerdere deejay’s tot de klok van 1.30 uur. Op zaterdag zullen onder de titel Flinke Pink “Black” van 19.00 tot 1.30 uur de hardere dancestijlen ten gehore worden gebracht door 7 deejay’s.

Op zondagmiddag begint het programma al om 15.00 uur met dj J-Nasty uit Groningen. Hij wordt daarbij live begeleid door zangeres Mc Choral en percussionist Marcussion. Een unieke combinatie van dj met livemuziek! Aansluitend op deze middag begint om 18.00 uur de “White” edition van Flinke Pink, wederom met 7 deejay’s waaronder Eric van Kleef van SLAM FM.

Op maandag wordt het festival afgesloten met, vanaf 12.00 uur, optredens van 6 bands en is er een “grande” finale met 2 deejay’s tot 19.30 uur. Deze dag komt ook Podium TV opnames maken van het evenement.

Flinke Pink is alle dagen gratis toegankelijk. De ingang van het festivalterrein is nabij de Schilhoek, links naast de “oude” hoofdingang van landgoed Nienoord.

Meer informatie is te vinden op www.flinkepink.nl en www.facebook.com/flinkepink.

   
Back to top button