Programma Kleintje LeekWeek

LEEK – Om de LeekWeek niet helemaal verloren te laten gaan, is er een kleintje LeekWeek georganiseerd en zo is er ook een leuk programma in elkaar gezet. Kleintje LeekWeek wordt gehouden van 14 t/m 17 september.

De programma-onderdelen zijn:
Woensdag 14 september traditiegetrouw Zijlen on Tour. Met medewerking van de volgende artiesten: Leo Klok, Gert van Essen, Mathijs Laverman en Henry Rozema. Dit belooft weer een geweldige avond te worden. Iedereen is van harte welkom. Deze avond is van 19.00 tot 21.00 uur en wordt gehouden op de Dam in Leek.

Donderdag 15 september een nieuw programmaonderdeel namelijk een rubberboten missie in wedstrijd vorm. Hierin kan alles meedoen wat maar kan varen bijv. Zwembad, zwembanden en rubberboten. Voorwaarde is wel dat je kan zwemmen. Maar je mag je natuurlijk ook door 1 van je ouders laten begeleiden. Je gaat zo snel mogelijk een parcours afleggen. Het wordt mooi weer dus geef je snel op. Je kan je nog tot een half uur van te voren opgeven. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deze avond begint om 18.30 en eindigt om 20.30 uur op het water tussen van Panhuyslaan tot aan de Wolveschans.

Vrijdag 16 september is terug van weggeweest de playbackshow. Iedereen kan zich hiervoor opgeven. Kun je dansen,playbacken of zelf zingen laat het horen en zien. Deze avond begint om 19.00 tot 22.00 uur en wordt gehouden op de Dam in Leek

Zaterdag 17 september Fashionday en daarna overlopend naar Bourgondisch Leek in het centrum van Leek.

Voor de onderdelen van donderdag en vrijdag 15 en 16 september dien je je wel op te geven op e-mailadres [email protected]. Voor verdere informatie houd Facebookpagina Evenementen Leek-Nietap in de gaten en op bovenstaand e-mailadres

   
Back to top button