Restaurants in Leek starten met mobiel terras

Leek – Restaurant Vicini in winkelcentrum de Liekeblom in Leek heeft een oplossing bedacht om mensen toch de belevenis van een terras te kunnen bieden tijdens de huidige lockdown.

Door de Corona maatregelen is het nog steeds niet toegestaan om een terras uit te stallen. Echter mag men bestellingen wel afhalen. En vanaf nu staan er een aantal TABLE TO GO winkelwagentjes voor het restaurant. Albert Heijn was bereid om hiervoor een aantal karretjes uit te lenen. Zo kunnen klanten die hun bakje koffie of lekkere lunch afhalen, deze al wandelend achter de table to go consumeren. De mobiele tafeltjes zijn voorzien van een handige paraplu voor het typische Nederlandse weer. Maar ook zeer geschikt als parasol.

Reserveren kan via de Facebookpagina van Vicini maar is niet noodzakelijk. Als er één vrij is kun je de tafel ook gewoon meenemen na de ontvangst van je take-away bestelling.

Ook bij Liever Anders aan de Samuel Leviestraat hebben ze sinds deze week Table’s to go staan. Dit idee werd opgedaan door eigenaresse Shania de Vries op Ameland waarna ze dit ook in Leek hebben opgezet.

Foto: Vicini Leek & Liever Anders

Back to top button