Spectaculaire overwinning Leekster Eagles tijdens eerste bekerwedstrijd

‘S HERTOGENBOSCH/LEEK – Na het verlies van WMC op de 11e september waren de verwachtingen tegen FCK de Hommel niet zo hoog.

Het team van de Hommel begon gelijk druk te zetten en zaten duidelijk beter in het spel dan de mannen van Leekster Eagles. De 1-0 viel al snel aan de zijde van de Hommel. Halverwege de eerste helft stond de klok op 2-0. De druk was hoog op de helft van de Eagles die niet van zins waren om er onder te bezwijken. In de laatste minuut kon Karim Layeb de bal in het doel van de Hommel krijgen en was het 2-1.

Na de rust stond de klok al binnen een minuut op een 3-1. Toen was het genoeg voor de Eagles en namen zij het spel over. Met nog 10 minuten op de klok wist Roy de Vies de 3-2 op het scorebord te zetten. Handrit Hoxhaj maakte de 3-3. Met nog twee minuten te gaan wist Karim Layeb met een hakje de bal achter de doellijn te krijgen en was het 3-4. Handrit Hoxhaj wist handig gebruik te maken van de meespelende keeper bij de Hommel en schoot de 3-5 in het doel met nog een minuut op de klok te gaan.

De spelers van de Hommel waren niet meer in staat om zich te herstellen en de wedstrijd was gespeeld met een eindstand van 3-5.