Welkom terug!: De buitenschoolse opvang is weer geopend

Provincie – Na vier lange maanden ging de BSO maandag 19 april weer open. Wie er blijer is, is niet direct duidelijk: voor de kinderen, de medewerkers en de ouders zijn allemaal opgelucht dat de wekelijkse routine weer terug is. Bij SKSG, de grootste aanbieder van buitenschoolse opvang in de stad en om streek, staan de medewerkers te popelen om de kinderen te ontvangen!

Ook Marjolijn Nip, manager kindcentrum bij SKSG, is blij. “Vooral ouders van jonge kinderen hebben het zwaar gehad de afgelopen maanden. Het viel niet mee om hun werk te combineren met zorg voor rondrennende kinderen! Maar ook voor de kinderen zelf is het fijn om weer op de BSO te kunnen spelen met vriendjes en mee te doen met leuke activiteiten.”

Altijd spetterende activiteiten
Bekende activiteiten zoals SKSG Got Talent in het Martiniplaza, zijn voorlopig nog van de baan. Maar de BSO’s zijn alweer volop bezig met het bedenken van leuke activiteiten voor de komende weken, zoals muziekinstrumenten maken van restmateriaal. “Vanwege corona ondernemen we vooreerst nog geen activiteiten met onze partners. We hopen natuurlijk dat daar snel verandering in komt. Het is de bedoeling dat de jaarlijkse techniekfair SKSG Discovery Kids in het Forum in de zomervakantie wel doorgaat.” aldus Marjolijn.

Talentontwikkeling
Bij SKSG krijgt je kind alle ruimte om te ontspannen, maar ook om op ontdekkingstocht te gaan naar zijn of haar eigen talenten. Waar wordt jouw kind nou echt blij van? Op de BSO komen ze in aanraking met verschillende activiteiten, zodat ze ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Speciaal voor outdoor-fanaten of sportievelingen bieden we ook Sport-BSO’s en een heuse Outdoor-BSO!

SKSG haalt de kinderen na schooltijd op bij school. Margedagen? Schoolvakantie? De BSO gaat altijd open als school dicht is. In overleg is het ook mogelijk om verlengde of voorschoolse opvang af te nemen.

Back to top button