Fractie ChristenUnie bezoekt MFC Zevenhuizen

Zevenhuizen – Tussen de korfbal- en voetbalvelden wordt in Zevenhuizen hard gewerkt aan het Multifunctioneel Centrum Zevenhuizen. De bouw schiet al flink op en dat was voor de fractie van de ChristenUnie een mooie aanleiding om eens een kijkje te nemen op de bouw.

Onder begeleiding van bestuursleden Henk Koenes en Harmannus Harkema kregen ze een rondleiding door het grote gebouw. Beide heren vertelden met veel trots en passie over alle multifunctionele ruimtes die het gebouw straks biedt. Een accommodatie waar vele functies van het dorp straks samen komen op één locatie: sport en spel, het verenigingsleven, een gezondheidsplein en een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Een mooie boost voor het behoud en de uitbreiding van het sociaal en cultureel leven. Daarnaast legt het centrum een goede basis om de leefbaarheid in het dorp te vergroten en toekomstbestendig te houden.

Er is al veel werk verzet en er wordt met onder andere de inzet van een groot aantal vrijwilligers hard gewerkt. De indeling en inrichting worden op dit moment al goed zichtbaar. Komende periode worden alle kleedkamers, toiletten, keuken, etc. voorzien van tegelwerk. Het is de bedoeling dat het MFC op 13 augustus feestelijk geopend wordt.

Back to top button