Het Foute Feest met Q-music groot succes

LEEK – Zaterdagavond 7 december was het uitverkochte Foute Feest in de Postwagen in Tolbert. Om negen uur gingen de deuren los en was het al snel bomvol in de nieuwe hal van de Postwagen. 

‘Het Foute Feest’ stond geheel in het teken van FOUT, van foute muziek tot de meest foute kleding Q-Music DJ Timon Jacobs was aanwezig in Tolbert om een uur lang de meest foute platen te draaien. Ook werden er tijdens het foute uur live Q-Music goodies weggegeven. De meeste feestgangers hadden de meest creatieve en foute kleding uit de kast getrokken! Om 02:00 uur kwam de DJ met het nieuws dat ze nog 15 minuten door mochten, daar waren de feestende gasten erg blij mee want de avond was helaas zo weer voorbij! Het feest was erg druk bezocht en er waren ongeveer 750 kaarten verkocht, kortom een groot succes!

Het eerstvolgende muziekfeest in de Postwagen is het MEGA90! feest op de eerste kerstdag. Voor meer informatie van het MEGA90! feest klik hier.

 

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.


Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek

Back to top button