TERECHT 28-jarige jongeman vermist in de gemeente Westerkwartier

Westerkwartier – De politie is in de gemeente Westerkwartier op zoek naar een 28-jarige jongeman die wordt vermist. De jongeman is vermoedelijk vanuit Visvliet vertrokken en houdt zich mogelijk in de wijde omgeving op.

Hiervoor heeft de politie rond half zeven woensdagavond een Burgernetoproep verspreid. De jongeman voldoet aan het onderstaande signalement. De jongen is blank en ongeveer 1.65m groot en heeft kort stekelig haar. Hij heeft een mager postuur, bruine ogen en draagt een bril. De jongen verplaatst zich waarschijnlijk op een blauwe metallic herenfiets. Hij draagt vermoedelijk groene boswachters kleding.

Indien u deze jongen ziet of mogelijk meer informatie heeft, bel dan met de politie via 0900-8844.

Update 21:30 uur: De vermiste persoon is inmiddels in goede gezondheid terecht. Bedankt voor het uitkijken en delen van de oproep.

Back to top button