Infocentrum vrijdag open tijdens Kerstmarkt centrum Leek

LEEK – Het Infocentrum Leek-Nietap aan ’t Piepke 4 in Leek is komende vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur open tijdens de Kerstmarkt en koopavond in het centrum van Leek. Na 21:00 uur gaat de horeca van Leek verder met een speciaal kerstavondprogramma.

U kunt hier terecht voor informatie over actuele nieuwbouwplannen in Oostwold, Leek en Tolbert. De gemeente geeft bouwgrond uit in Oostindie en Oostwold. Op de website www.woneninleek.nl kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn en u inschrijven als belangstellende. Informatie over projectmatige woningbouw staat ook op deze website en hiervoor kunt u ook terecht bij de lokale makelaars.

 

In het Infocentrum kunt u vrijdagavond ook informatie krijgen over de werkzaamheden van de herinrichting centrum Leek-Nietap en de maquette hiervan bekijken. Het centrum van Leek heeft een flinke metamorfose ondergaan en is weer volledig bereikbaar. In Leek kunt u overal goed en gratis parkeren. Om lang parkeren tegen te gaan en kort parkeren te bevorderen geldt er in centrum wel een blauwe zone waarin je niet langer dan 2 uur mag parkeren met een parkeerschijf. Langparkeren kan op de parkeerplaats aan de Schans (achter winkecentrum de Liekeblom) en bij de Tip. Kijk voor meer informatie ook op www.winkeleninleek.nl.

Back to top button