Leek krijgt eerste festival zonder 1,5 meter op het Evenemententerrein

Leek – WELKOM TERUG is het thema van 1 van de eerste grote muziekevenementen deze zomer: Meezingfestival Leek.

Meer dan 15 maanden mochten er geen grootschalige evenementen plaatsvinden door de Corona pandemie die Nederland in z’n greep hield. Maar op zondag 4 juli a.s. komt daar in Leek een einde aan met MEEZINGFESTIVAL LEEK op het Evenemententerrein t.o. de Rabobank. Er is gekozen om een buiteneditie te houden van het reeds bekende MeezingFeest Leek dat al enkele jaren wordt georganiseerd door Sikko Cazemier, uitbater van de Rodenburghal in Leek.

Groot succes
De afgelopen jaren traden o.a. Jannes, Snollebollekes, René Karst, Ronnie Ruysdael, Henk Wijngaard en vele anderen al op tijdens dit altijd drukbezochte muziekfeest. Cazemier is een van de initiatiefnemers van het aanstaande festival en opperde om het festival ook de naam van het MeezingFeest Leek te geven.

Een leuke bijkomstigheid is dat het MeezingFeest vorig jaar op 29 februari het laatste muziekfeest is geweest in de regio vóór de landelijke lockdown en nu dus het eerste grote evenement, zonder de 1,5 meter regel, ná de lockdown.

Jannes, René Karst en meer
Tijdens WELKOM TERUG OP HET MEEZINGFESTIVAL LEEK treden o.a. Jannes, René Karst, …., …. en andere lokale artiesten op. Het geheel zal muzikaal worden ondersteund door de dj’s van RadioNL tijdens de RadioNL Drive-in Show.

De kaartverkoop start dinsdag 22 juni om 10.00 uur. Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar op www.meezingfeestleek.nl.

De belangrijkste toegangsvoorwaarden zijn: – Geldige entreekaart (uitsluitend online in de voorverkoop verkrijgbaar). – Coronatoegangsbewijs (verplicht vanaf 13 jaar, negatieve test via www.testenvoortoegang.nl of bewijs van volledige vaccinatie). – Eigen consumpties en etenswaren niet toegestaan. De toegangsvoorwaarden zijn onder voorbehoud en kunnen door de overheid nog gewijzigd worden.

Back to top button