Enquête voor jeugd van middelbare scholen in het Westerkwartier

Westerkwartier – Woon je in Westerkwartier en zit je op de middelbare school of hoger? Vul dan deze enquête van gemeente Westerkwartier in!

Hoe gaat het met je? Hoe gaat het op school, thuis, met je lichamelijke en mentale gezondheid? Wat heb je nodig om (nog) gezonder te kunnen leven? Vul jij de vragenlijst in? Dan help je de gemeente om het Westerkwartier fijner en gezonder te maken. En wil je langer betrokken blijven bij en meedenken over het jongerenbeleid van de gemeente, dan kun je dit op het eind van de enquête aangeven.

Vorig jaar heeft de gemeente deze enquête ook uitgezet. Toen zaten we middenin de coronapandemie. En corona is nog steeds onder ons. Op dit moment is er een oorlog in Oekraïne gaande. Misschien dat je je daar wel bezorgd om maakt en heeft het invloed op hoe je je voelt. Daarom vinden ze het, zeker in deze tijden, belangrijk om te zorgen dat jullie fijn en gezond in deze gemeente kunnen leven.

Hoe?
Via deze enquête of scan de QR-code.

QR code

Wanneer?
vóór 01-05-2022

p.s. Zit je op een middelbare school in Westerkwartier, dan zal school je ook vragen om de enquête (tijdens een les) in te vullen. Natuurlijk hoef je de enquête maar één keer in te vullen.

   
Back to top button