Bouw gloednieuwe praktijk voor fysiotherapie en training van Debalans in volle gang

Leek – Naast de kwalitatieve zorg is een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht kenmerkend voor het team van Debalans. De afgelopen tijd is het team gegroeid waardoor ze meer specialisaties in het gebouw huisvesten en daarmee meer cliënten met verschillende klachten kunnen helpen.

Om de juiste zorg en aandacht te kunnen bieden hebben ze ervoor gekozen te verhuizen naar een nieuwe locatie. Een locatie die het team, maar ook u, meer mogelijkheden biedt.

Nieuwe locatie
De verwachting is dat in november de deuren geopend kunnen worden op het NETAM terrein. De bouw is in volle gang en ze kijken er naar uit u bij daar te mogen begroeten.

Pluspraktijk
In het nieuwe pand zijn meer behandelruimtes en meer oefenzalen. Hierdoor kunnen ze, met behoud van persoonlijke aandacht, meer cliënten van dienst zijn. Om de kwaliteit te benadrukken werkt het team momenteel aan een plan die van de praktijk een pluspraktijk maakt.

Bij Debalans staan deskundigheid en kwaliteit hoog in het vaandel; tevens een van de pijlers van pluspraktijken. Om een Pluspraktijk te worden, moet voldaan worden aan strengere kwaliteitseisen. Zo zullen ze als praktijk vaker aan de strengste kwaliteits-, veiligheids- en hygiënische eisen worden getoetst. De praktijk moet onder andere goed bereikbaar zijn, brede openingstijden hebben, er moet een goede samenwerking tussen de fysiotherapiepraktijk en zorgverleners bestaan.

Meer dan alleen fysiotherapie
Debalans staat voor zorg; zorg bij klachten maar juist ook zorg ter preventie en voor het beter en meer bewegen. Ze willen met professie en persoonlijke aandacht meer mensen laten bewegen. Het team werkt hierbij met beweeggroepen. Het voordeel hiervan is dat er groepen zijn van maximaal 8 personen waarbij er altijd goede begeleiding aanwezig is. Je hebt een vaste groep en een wisselend oefenprogramma zodat de instap laagdrempelig is en je wordt uitgedaagd en gemotiveerd om te blijven bewegen.

 

   
Back to top button