Activiteiten HerfstKIDS 2014 in Leek

LEEK – Ieder dagdeel van de herfstvakantie wordt door De Oude Ulo, familiepark Nienoord, IVN en de Rodenburghal voor kids vanaf   6 t/m 12  jaar verschillende coole activiteiten georganiseerd. We spelen, bewegen, leren, ontmoeten en genieten met elkaar van sport, film, natuur en theater.

We noemen het “HerfstKIDS” en het  is van zaterdag 11  t/m vrijdag 17 oktober. Entree is meestal € 2,00 per persoon met gratis ranja. Bij familiepark Nienoord krijg je een euro korting met de HerfstKIDS flyer die de kinderen vanaf 6 jaar binnenkort op school krijgen. Tijdens de activiteiten in Punt 1 en de Rodenburghal is een winkeltje met lekkers en gratis ranja. Aanvang is 13.30 tot 16.00 uur.

 Zaterdag 11 oktober:

Aftrap met herfstknutselen in het familiepark Nienoord. Lever deze flyer in bij de kassa, krijg je een euro korting (niet van toepassing bij andere acties en niet inwisselbaar voor geld). Park is open vanaf 9.30 uur.

 Maandag 13 oktober:

Coole swingende disco bij het poppodium Punt 1 met twee Deejee’s: Gerard en Jeroen. Er worden spelletjes gedaan zoals limbodans en zangwedstrijdjes met leuke prijsjes.

Entree € 2,00 p.p.

 Dinsdag 14 oktober:

Sportmiddag in de Rodenburghal o.a met tafeltennis, floorball/unihockey, basket- en korfbal. Gratis entree.

 Woensdag 15 oktober:

KinderBios met een leuke kinderfilm in de theaterzaal van Punt 1. Entree € 2,00 p.p.

 Donderdag 16 oktober:

Leerzame, spannende natuurexperience workshops in Punt 1. Er zijn geen levende dieren maar wel veel informatie over beesten. Maximaal 80 plaatsen.

Dus let op: van te voren aanmelden: 0594-517877. Entree € 2,00 p.p.

 Vrijdag 17 oktober:

Familie theatervoorstelling  “Heisa” in de theaterzaal van Punt 1. Voor jong en oud over een wonderlijke wereld. Een muzikale vrolijke voorstelling. Entree € 5,00 p.p.

   
Back to top button