Kerst sing-in, een muzikale ontmoeting voor iedereen

LEEK – Voor een ieder die ook zo kan genieten van zingen en luisteren naar koor en kerstmuziek en alle feestelijkheden rondom kerst wordt er zondag 22 december een Kerst Sing-In georganiseerd in een sfeervol ingerichte Hoeksteen te Leek.

Deze Sing-In is een laagdrempelig evenement waarbij de nadruk ligt op het samen zingen van bekende kerstliederen. De Christelijke Muziekvereniging Harmonie Leek en organist Niek Schuringa begeleiden de samenzang. Verder werken mee: Chr. Mannenkoor Leek, Mannenensemble NicHe en In Between en Testify. Voor kinderen is er opvang en de mogelijkheid aan een leuke kerstactiviteit mee te doen.

Op diverse plaatsen is er een drankje te verkrijgen. Wees welkom op zondag 22 december in PKN De Hoeksteen, Lindensteinlaan 1 te Leek. Tussen 15.30 en 19.00 uur kunt u vrij in en uitlopen. De toegang is gratis, gift welkom!

Back to top button