Donderdag een optocht tegen de verhuizing van de Poiesz uit centrum Tolbert

TOLBERT – Na de bekendmaking van de mogelijke verhuizing van de Poiesz uit het centrum van Tolbert naar het gebouw van de voormalige huishoudschool aan de Auwemalaan zijn de winkeliers en bewoners in actie gekomen aangezien ze het er niet mee eens zijn.

Zo is er afgelopen week een oproep verspreid door de bewoners en winkeliers om iedereen te vragen aanstaande donderdag 17 maart vanaf 19:00 uur zich te melden bij De Postwagen in Tolbert. Vanaf daar zal een optocht naar het Gemeentehuis vertrekken en daar aankomen voor de start van de openbare vergadering van de raadcommissie. De vergadering zal om half 8 starten en ongeveer 2 uur duren. Tijdens de vergadering wordt er door de raadcommissie gesproken over de brief van het collega, de te volgen procedure en de rol van de raad betreffende dit onderwerp.

Publieke tribune
Tijdens de vergadering bestaat voor de aanwezigen op de publieke tribune de gelegenheid om mee te spreken over de te behandelen zaken. De spreektijd bedraagt maximaal 5 minuten. Als u zich hiervoor wilt aanmelden bij de griffier dan kunt u dat doen via [email protected] of via 0594-55 15 15.

Mening insturen
Leden van Oldebert vragen u voor 14 maart uw mening te sturen naar [email protected]. Dit kan ook gaan over de invulling van de huidige winkel na de eventuele verhuizing.

Foto: Google Maps

   
Back to top button