Peuteropvang met VVE programma bij De Jonge Wereld in Leek

Leek – Peuteropvang bij De Jonge Wereld in Leek bestaat uit een dagdeel van 4 uur, waarbij kinderen extra worden gestimuleerd in hun ontwikkeling. Op de peuteropvang leren de kinderen samen te spelen.

Ze leren wat gewenst gedrag is in een groepssituatie. Bij alle kinderen wordt er extra aandacht besteed aan de taal, sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek en voorbereidend rekenen. De Jonge Wereld werkt op alle peutergroepen met het VE (voorschoolse educatie) programma Uk en Puk. Het uitgangspunt is om gemengde groepen te maken met reguliere peuter en peuters met een VE-indicatie.

Voordelen peutergroep met VVE

  • Draagt bij aan een optimale ontwikkeling van kinderen.
  • Zorgt voor een vlotte start op de basisschool.
  • Heeft oog voor de behoeftes van ieder kind.
  • Geeft meer zicht op en speelt beter in op ontwikkelingsachterstanden van kinderen.

Voor wie is de peuteropvang?
Alle kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen zich aanmelden voor een peuteropvang. Wil je meer informatie van mag je mailen naar [email protected]. Voor meer informatie klik hier.

   .
Back to top button