Leek: drukke dag bij VEV’67

LEEK – Zaterdag stond er een vol programma op de agenda van VEV’67 in Leek. Op Sportpark Oostindie speelden zowel het 1e als het 2e elftal thuis tegen Viboa uit Winsum. 

’s Ochtends werden eerst de verlengde contracten voor komend seizoen(2014-2015) met trainers Ron de Boer(1e elftal) en Bernard Hulst(2e elftal) met het bestuur van VEV’67 ondertekend. Het 2e heeft gewonnen met een 3-1 uitslag, het 1e pakte de verdiende 3 punten met een 4-0 overwinning. Burgemeester Hoekstra van Leek heeft s’middags de wedstrijd van het 1e aandachtig bekeken en was enthousiast over de gang van zaken op sportpark Oostindie. Na de wedstrijd was het nog gezellig na vertoeven in de kantine met live muziek van de band de Riot Writers.

Foto’s: Herald Veenstra InfoLeek

 

Back to top button