Groep 8 van OBS de Nijenoert beleeft bijzonder afscheidsfeest

LEEK – Voor de leerlingen van groep 8 van OBS de Nijenoert in Leek, werd het wel een heel bijzonder afscheid. Door de Corona-crisis, kon de musical niet uitgevoerd worden op school. Daarom werd de musical opgenomen door een echte filmploeg. De gymzaal van de school was hiervoor omgetoverd tot een prachtig decor.

Afgelopen woensdag, 1 juli, werden de leerlingen en leerkrachten op het schoolplein uitgenodigd voor een VIP-eindfeest. Niemand wist wat er gebeuren ging. De gehele dag werd georganiseerd door een groep enthousiaste ouders en mogelijk gemaakt door de bijdragen van een aantal gulle sponsoren.

Zowel leraren als leerlingen waren zeer verrast, toen ze werden opgepikt door een Engelse Dubbeldekker. Met veel kabaal werden ze naar bioscoop Kinepolis in Groningen gebracht. Bij de bioscoop werden ze als echte filmsterren ontvangen op de rode loper en konden ze samen met hun ouders de première van hun eigen musical op het grote doek meemaken. Dankzij de versoepeling van de Corona-regels en de inzet van velen, was dit gelukkig mogelijk.

Na de film werden de leerlingen met dezelfde bus naar de feestlocatie op Borg Nienoord gebracht. Daar werden ze opgewacht door de DJ en werd de dag (met een lach en een traan) afgesloten met een geweldig feest.

Het was een afscheid om nooit te vergeten!

   
Back to top button