Lancering Les Mills BodyPump 100 bij Fitclub Rodenburg

LEEK – Al sinds de start in 2012 biedt Fitclub Rodenburg wekelijks tientallen groepslessen aan op muziek. De populairste les wereldwijd, Les Mills BodyPump, staat maar liefst 6 x per week op het programma bij het fitnesscentrum op Sportpark Rodenburg. BodyPump is een intensieve fitness workout in groepsverband met muziek!

Ieder kwartaal wordt er een nieuwe les gelanceerd en binnenkort is de 100e release en dat wordt, ook wereldwijd, groots gevierd.


In Leek kan iedereen, zowel leden als niet-leden, al op zaterdag 7 januari kennismaken met de nieuwste les waarin alle spiergroepen uitgebreid worden getraind in ca. 60 minuten.

In de grote zaal van de Rodenburghal kunnen maximaal 100 sporters meedoen en er zijn inmiddels al 80 aanmeldingen binnen.

De lancering zal omlijst worden met een spectaculaire lichtshow en na afloop houdt Fitclub Rodenburg een nieuwjaarsborrel waarbij alle leden maar ook andere belangstellenden van harte welkom zijn.

Aanmelding voor de BodyPump lancering kan bij de balie in de fitness, per email op [email protected] of telefonisch op (0594) 740 842.

Meer informatie over de mogelijkheden bij Fitclub Rodenburg is te vinden op www.fitclubrodenburg.nl.

   
Back to top button