Maak gratis kennis met fitness of groepslessen tijdens de Open Week bij Sportcentrum Leek

Leek – Van maandag 30 augustus tot en met zondag 5 september biedt Sportcentrum Leek geïnteresseerden de kans om kennis te laten maken met het fitnesscentrum.

In die week mag er gratis worden gesport in de fitnesszaal en zijn ook de groepslessen gratis toegankelijk. En bent u tevreden? Schrijf u dan in de maand september nog in. Bij het afsluiten van een jaarabonnement betaalt u dan namelijk geen inschrijfgeld en u sport in september en oktober helemaal gratis!

Vakantie voorbij
Nu de vakantieperiode voor de meeste mensen voorbij is, dient zich het perfecte moment aan om een open week te organiseren. Vaak willen mensen na de vakantie en aan de start van het nieuwe school- of studiejaar weer fit bezig zijn en in de Corona tijd is iedereen er bewust van geworden dat werken aan je gezondheid erg belangrijk is. Ben je benieuwd of sporten bij Sportcentrum Leek iets voor jou is?

Ook groepslessen
Gedurende de open week is iedereen uit de omgeving van harte welkom om kosteloos te komen fitnessen en deel te nemen aan de groepslessen, zoals o.a. bodystep, bodypump, zumba, spinning of yoga. Wel dient hiervoor geserveerd te worden, maar dit kan gemakkelijk door even te bellen naar 0594-512040 of bij de balie.

Ben je helemaal enthousiast geworden?
Het Sportcentrum biedt nog wat extra’s. Iedereen die zich in september inschrijft hoeft geen inschrijfgeld te betalen en sporten de hele maand september en oktober gratis! Zo hoopt het Sportcentrum een fitte en vitale levensstijl voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig te maken.

Back to top button