Tafeltennisvereniging Talero is verhuisd naar de Rodenburghal

Leek – Tafeltennisvereniging Talero is zaterdagmorgen verhuisd van de Topsporthal naar de Rodenburghal. In deze accommodatie kan de vereniging groeien in grootte en gezelligheid.

De Rodenburghal ondergaat op dit moment een grondige verbouwing die de grote hal in drie permanente delen opsplitst. Het voorste gedeelte is bestemd voor de sport en Talero zal hier elke dinsdagavond op de bekende tijden (19.00 – 20.15 uur voor jeugd, vervolgens tot 22.00 uur voor senioren) te vinden zijn. De zaal is groot genoeg om 10 tafels met voldoende ruimte op te stellen en is gelegen naast de kantine, waarmee een nadrukkelijke wens van het bestuur in vervulling gaat. Vanuit die kantine is er goed zicht op de speelzaal, zodat ouders en andere toeschouwers onder het genot van een drankje de trainingen en wedstrijden prima kunnen volgen. De zaterdagen kunnen gebruikt worden voor de competitiewedstrijden voor de jeugd.

Tevens kan de vereniging in de vernieuwde Rodenburghal verder groeien met een ‘overdaggroep’. De voorbereidingen in samenwerking met het Ouderenfonds zijn inmiddels in volle gang. Het streven is om in januari 2022 op de woensdagochtenden echt van start te gaan met een 55+ groep voor ‘bewegen en tafeltennissen’.

Kortom, de Rodenburghal biedt Talero, als enige tafeltennisvereniging in de gemeenten Westerkwartier en Noordenveld, kansen en mogelijkheden om door te groeien naar een grote, gezellige en stabiele vereniging. Wil je ook tafeltennissen? Je bent bij ttv Talero van harte welkom! Kijk op www.talero.nl of stuur een mail naar [email protected].

   .
Back to top button