Jaap Pranger stopt als voorzitter van VEV’67

LEEK – Na vier en een half jaar heeft onze voorzitter, Jaap Pranger, besloten te stoppen als voorzitter van VEV’67.

Bij de start van zijn bestuursperiode heeft hij samen met Johan Sap, Sander Jansen en Bert Blom/Patricia Stenekes de organisatie van VEV’67 een andere structuur gegeven. De opzet van een relatief klein bestuur met een aantal commissies die de diverse afdelingen van de vereniging vertegenwoordigen. De mate van verantwoordelijkheid van de commissies is versterkt, zodat zij zelfstandig het beleid van de vereniging kunnen uitvoeren.

Nu deze organisatiestructuur vorm gekregen heeft, naar behoren werkt (uiteraard steeds voor verbetering vatbaar) en de zittingsduur van vier jaar verstreken is, is het volgens Jaap tijd voor een nieuwe voorzitter. Wij, de overige bestuursleden, zijn hierover een aantal weken geleden ingelicht.

In de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van 2 december zal het bestuur komen met een voordracht voor een nieuwe voorzitter.

Indien de vergadering akkoord is met deze voordracht, zal in december alvast een overdracht plaatsvinden. Jaap zal in het voorjaar nog een paar specifieke taken afronden. De overige bestuursleden zullen de taken van Jaap (tijdelijk) overnemen en er zal begonnen worden met het inwerken van de nieuwe voorzitter.

Wij danken Jaap voor zijn enorme inspanningen die hij heeft gedaan voor onze prachtige vereniging. In de Algemene Ledenvergadering zullen wij uiteraard aandacht besteden aan zijn vertrek.

Bestuur VEV’67

 

   
Back to top button