Kerst op Nienoord groot succes!

LEEK – Zondagmiddag 15 december werd voor de eerste keer Kerst op Nienoord – een gezellige winterfair voor jong en oud – georganiseerd en het was een groot succes. Er kwamen meer dan 3000 bezoekers op het evenement af waar onder andere enthousiaste standhouders, mooie koren en lekkere snert de mensen warm en bezig hielden.

De organisatie, bestaande uit Landgoed Nienoord en Museum Nienoord, kan terug kijken op een geslaagde eerste keer van Kerst op Nienoord. Er was veel te doen. Er was een verhalenverteller, een levende kerststal met mooie Josef en Maria, de mevrouw met de grabbeljurk kreeg veel aandacht van de kinderen, de (kinder)koren brachten zowel kerstliederen als eigen repertoire ten gehore en het kinderkerstknutselplein vond gretige aftrek van creatieve kinderen. Tot slot stonden de stoomtrein, arrenslede en koets geen moment stil.

 

Ook de standhouders van de winterfair hebben een erg goede middag gehad. “Er waren veel geïnteresseerde bezoekers die naast het bewonderen van alle aangeboden koopwaar, ook cadeautjes en souvenirs weer naar huis gingen,” aldus één van de standhouders. Kortom, iedereen was erg tevreden.

 

Kijk voor de foto’s op www.landgoednienoord.nl.

Back to top button