Vastgoed Groningen sponsor van vv TLC F1

LEEK – Bij vv TLC F1 prijkt de komende 3 seizoen de sponsor Vastgoed Groningen op het wedstrijdshirt en op de trainingspakken. Tot nu toe maakt het F1 team indruk met hun spel, prestaties en de wil om beter te worden en deze combinatie is sponsor Vastgoed Groningen niet ontgaan.

Ook de nieuwe opzet van de sponsoring bij vv TLC was een reden om dit team te sponsoren. De spelers en staf van vv TLC F1 waren dan ook blij verrast met deze gulle geste. Bij elke thuis- en uitwedstrijd zullen de F1 mannen voortaan gekleed gaan in de nieuwe trainingspakken en zal de wedstrijdkleding bijdragen aan mooie en sportieve seizoenen.

Vastgoed Groningen is opgericht in 2004 en is een dynamisch, financieel krachtig, groeiend en allround vastgoedbedrijf. Vastgoed Groningen houdt zich bezig met beleggingen, (her)ontwikkelingen, verhuur (studentenkamers, studio’s, appartementen en bedrijfspanden) en aan- en verkoop. Vastgoed Groningen vindt u aan de Zuiderpark 1 in Groningen.

vv TLC F1, de sponsorcommissie en het jeugdbestuur willen Vastgoed Groningen danken voor deze mooie kleding en de enthousiasme voor vv TLC.

 

Op de foto vlnr boven : Richard Wolf (leider), Quinten Schraven, Daniel Pol, Troy vd Meulen, Merijn Lokken & Rogier Pol (trainer)

Onderste rij vlnr : Pascal Wolf, Duncan Veening, Steyn van Bergen & Vincent Uilkema.

Steffan Hut ontbreekt op de foto

Back to top button