Albert Heijn Leek opent winkel in nieuw jasje (Video)

LEEK – Na tien dagen gesloten te zijn voor een grondige verbouwing gingen de deuren van Albert Heijn Leek woensdag weer open.

Er stond een lange rij klanten uit Leek en omstreken voor de deur. Iedereen was erg benieuwd naar het resultaat. Bij binnenkomst zien de klanten een breed versplein. De winkel is compleet gemoderniseerd en klanten zijn positief verrast, mede omdat de paden mooi breed zijn en de winkel ruimer is opgezet. Wat opvalt is het grote diepvrieskabinet, het nóg verder uitgebreide assortiment, de moderne sfeer en een extra kassa.

De winkel voelt warm aan mede door het gebruik van hout en fijne ledverlichting. Voor een kopje koffie hoeft de klant alleen maar op de geur van versgemalen koffiebonen af te gaan. De hele dag werd de winkel druk bezocht en de reacties van de klanten waren enthousiast. Ook het personeel is supertrots op hun mooie winkel! Aanstaande zaterdag wordt de winkel nog bezocht door een Grote Hamster, kinderen kunnen hier gratis mee op de foto. Zo blijft ook Albert Heijn Leek op de kleintjes letten……

   
Back to top button