Kangoeroe springen door Australië in Familiepark Nienoord

LEEK – Kom op 2 augustus als kangoeroe door Australië springen en spetteren! Het is weer tijd voor Nieno’s Springfeest met springkussens, een stormbaan en heel veel leuke spelletjes. 

Kun jij blijven zitten op de buis bij het Bovenwatergevecht of scoor je liever met Skippyballen? Spring door naar de Kangoeroeskippyrace om daarna te laten zien hoeveel blikken jij omver kunt schieten. Breng het water naar de overkant op de hindernisbaan, lukt het jou om met je supersoaker de grote strandbal in het doel van je tegenstander te spuiten? Probeer het allemaal en verveel je geen moment!

Heb jij fanatiek meegedaan? Dan kun je jouw eigen Spring en Spettercertificaat ophalen bij de kassa. Neem wel je zwemkleding mee, want je kunt best een beetje nat worden tijdens al het gespring en gespetter! De spelletjes starten om 10.00 uur en duren tot ongeveer 17.30 uur.

Ben je net op vakantie die dag? Niet getreurd, want op zondag 9 augustus sluiten we de zomeractiviteiten feestelijk af met #FindingNieno! Deze dag mag je zeker niet missen, want Nieno pakt opnieuw flink uit! Op deze dag wordt namelijk de winnaar bekend gemaakt van de #FindingNieno actie en zijn er vele activiteiten door het hele park en de nieuwe attractie Expeditie Nienoord te vinden. We doen veel activiteiten die georganiseerd zijn in de zomervakantie nog eens dunnetjes over!

Meedoen met #FindingNieno?
Haal je eigen Nieno sticker bij ons op en plak deze op de meest leuke, gekke of bijzondere vakantieplek. Zet jezelf met Nieno op de foto en tag ons via #FindingNieno op Facebook of mail de foto naar [email protected] en maak kans op een Familiepark abonnement voor het HELE gezin!

Kortom deze grote reis mag je niet missen! Voor overige info over het zomerprogramma en de activiteiten kijk op www.landgoednienoord.nl.

   
Back to top button