Dansen in Tolbert op 2 oktober

Leek DIT = Terug en over 2,5 week is het al zover. Eindelijk mogen er binnen weer evenementen gehouden worden en dat betekent een “GO” voor de najaarsfeesten in de Postwagen in Tolbert. Het eerste feest is al op zaterdag 2 oktober. DIT = terug.

DIT staat voor Dansen in Tolbert en werd ruim 10 jaar geleden voor het eerst gehouden. Het concept zou vorig jaar april alweer starten, maar moest een aantal malen worden uitgesteld. Met de aangekondigde versoepelingen voor evenementen en horeca is het eerste muziekevenement sinds lange tijd weer een feit.

Wat is DIT ook alweer?
– DIT is dansbare muziek uit de afgelopen 20 jaar en natuurlijk van nu!
– DIT is voor iedereen die van een gezellig dansfeest houdt
– DIT is uniek in de regio
– DIT is voor 18 jaar en ouder
– DIT is net even chiquer
– DIT is vroeg (19.30 – 00.00 uur)

“DIT hebben we gemist! De verkoop is los en de eerste tickets zijn al verkocht. Het heeft lang geduurd en kunnen niet wachten om er samen met jullie op 2 oktober een groot feest van te maken”, aldus de organisatoren. Scoor je ticket via www.feestintolbert.nl.

Voor dit evenement gelden de actuele regels m.b.t. horeca en evenementen. Deze zijn te vinden op www.rijksoverheid.nl.

Back to top button