Binnenkort in verkoop BRW Flex® woningen in Leek

LEEK – Geveke Bouw & Ontwikkeling start binnenkort met de verkoop van het project BRW Flex® op een fantastische plek in Oostindie, de nieuwste woonwijk van Leek. Het project omvat 12 woningen aan de Dobbe. De woningen zijn gelegen op een ruime kavel met vrij uitzicht.

BRW Flex®

Deze Betaabaar Ruime Woningen worden gerealiseerd volgens het BRW Flex® – concept. Geveke geeft u de vrijheid om uw eigen woning en koopprijs geheel naar eigen inzicht samen te stellen.

 

De 12 woningen, verdeeld in 2 blokken van 6 woningen, hebben qua architectuur de uitstraling van een jaren ’30 woning; een charmante bouwstijl met een rijke detaillering.

 

De basis eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van ca 100 m², groter kan tot zeker 140 m². Er zijn meerdere indelingen mogelijk, waarbij u ook kunt kiezen voor slapen en douchen op de begane grond. De woning wordt standaard voorzien van vloerverwarming, sanitair en tegelwerk in toiletruimte en badkamer en een houten berging in de tuin. De kavels variëren in grootte van 225 tot 440 m2. De woningen zijn aantrekkelijk geprijsd met een koopprijs vanaf € 159.800,- v.o.n.

Dankzij de erfpachtregeling van de gemeente Leek is het ook mogelijk om de grond bij de woning in erfpacht te nemen in plaats van te kopen. De Leekster erfpachtvariant heeft aantrekkelijke voorwaarden waardoor de maandelijkse woonlasten tot wel 10% lager liggen. De erfpachtcanon is voor een lange periode duidelijk. Dit biedt voldoende zekerheid voor een bank om een hypotheek te kunnen verstrekken over de koopsom van de woning zelf. Daarnaast kunt u elk jaar besluiten om de kavel alsnog te kopen. Door gebruik te maken van deze erfpachtregeling wordt de koopprijs van de BRW Flex® woningen vanaf € 128.800,- v.o.n.

 

De locatie aan de Dobbe is een bijzondere plek in Oostindie. De woningen worden gesitueerd langs een brede watersingel, met aan weerszijden een woonstraat. Aan de voorkant van de woning komt daardoor veel ruimte, groen en water. De woningen liggen centraal in de wijk, dichtbij de brede school met openbaar en christelijk basisonderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal met daar tegenover de voetbalvelden van VEV ’67. Verder zijn er verschillende parken en veel speelterreinen voor alle leeftijden. Nabij de Dobbe is een bushalte voor een snelle busverbinding naar de stad Groningen.

 

Interesse voor een van deze woningen? Meldt u dan aan bij Brandsma Makelaars te Roden. Meer informatie over de woningen is ook te vinden op de projectwebsite www.brwleek.nl. Over de erfpachtregeling van de gemeente Leek vindt u meer op www.woneninleek.nl.

Back to top button