Informatieavond van Humanitas Westerkwartier in Leek

Leek – Op 6 oktober houdt Humanitas Westerkwartier een informatieavond in de Rodenburghal in Leek over de activiteiten van Humanitas. De avond is bedoeld voor mensen die meer willen weten over Humanitas of die zich als vrijwilliger willen inzetten voor andere mensen in de buurt of dorp.

Geïnteresseerden kunnen gewoon even binnenlopen voor een kopje koffie of thee; je krijgt uitleg over wat Humanitas doet zoals bijvoorbeeld begeleiding bij thuisadministratie, voorlezen bij gezinnen of de opvoedondersteuning van Home-start. Er zijn vrijwilligers en coördinatoren aanwezig om je meer te vertellen wat je als vrijwilliger kan betekenen voor anderen in de gemeente. Je kan kennismaken met andere vrijwilligers, informatiemateriaal bekijken of meenemen naar huis en als je enthousiast bent kan je je ook gelijk aanmelden!

Kortom, als je iets wilt doen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken dan ben je van harte welkom op woensdagavond 6 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur bij de Station Rodenburg in Leek (Ingang bij BSO De Jonge Wereld, Rodenburg 1b, Leek).

Meer informatie is te vinden op de website of via 06-26569680 / [email protected]

   .
Back to top button