25ste editie van de Oldtimer & Classic Beurs een groot succes

Leek – Afgelopen weekend werd de eerste oldtimerbeurs na lange tijd in Nederland gehouden in Sportcentrum Leek. En ondanks het benodigde coronatoegangsbewijs dat nodig was om de beurs te bezoeken, was het druk op de beurs.

De bezoekers en deelnemers genoten van de mooie oldtimers en klassiekers. Vooral ook de oldtimersclubs er steeds weer schitterende en bijzondere voertuigen tentoon te stellen. Bijzonder de 20 limousines van Franse makelij. Zowel auto’s als motoren van ver voor de oorlog tot eind vorige eeuw hadden veel bekijks. Van T-Fords tot grote Amerikanen.

Ook de verkoop-stands met boeken, onderdelen, boeken en retrospullen deden goede zaken. Op zondag werd er een jubileum oldtimerrit over 80 km verreden door de omgeving van Leek. 65 oldtimers en klassiekers deden hieraan mee. En natuurlijk na de rit een bezoekje aan de oldtimersbeurs brengen.

De 26e editie staat dan ook alweer in de agenda van 2022. De beurs wordt dan gehouden van vrijdag 8 t/m 10 oktober 2022.25E editie van de Oldtimer & Classic Beurs een groot succes.

Back to top button