Korfbalvereniging Sparta doet zichzelf te kort

Zevenhuizen/Hantum –  Zaterdag 10 oktober stond voor korfbalvereniging Sparta uit Zevenhuizen de uitwedstrijd tegen DTL uit Hantum op het programma. Onder prachtige weersomstandigheden begonnen beide teams aan de wedstrijd.

Al gauw bleek dat Sparta hard moest werken. Sparta kreeg genoeg kans en verdedigend had de Zoutman-formatie de touwtjes strak in handen, echter liet de afronding te wensen over en dat resulteerde in een matige 3-3 ruststand.

Na de rust waren de doelpunten schaars en lieten beide ploegen weinig ruimte. Sparta haar schotpercentage bleef té laag en liep constant achter de feiten aan. DTL kreeg vleugels en het thuispubliek ging er nog eens goed voor zitten. Bij 10-10 leek de wedstrijd gespeeld, maar ging er van afstand toch nog een bak door de korf waardoor de Zevenhuisters een pijnlijke 11-10 nederlaag leden.

Volgende week is het zaak voor Sparta om uit een ander vaatje te tappen. Om 15:30uur komt Boelenslaan/It Fean op bezoek in Zevenhuizen.

Back to top button