Korfbal Combi B1 én B2 kampioen

Leek – Afgelopen zaterdag konden zowel de Combi B1 als de Combi B2 van samenwerkende korfbalverenigingen OWK, Rodenburg en Sparta kampioen worden.

De weg voor de B2 verliep iets moeizamer dan de weg voor B1, maar beiden haalden, met nog één competitiewedstrijd te spelen, voortijdig het kampioenschap binnen! Namens alle drie de verenigingen werden de teams gehuldigd met een prachtige medaille voor deze unieke prestatie.

Op de foto achter van links naar rechts: Robin Hoexum, Elise Mellema (trainer/coach), Josine van Egmond, Annika Engel, Florian Wieland, Rozemarijn Feenstra, Bram van der Velde, Lianne Spoelstra, Ellen Lameijer, Féline Thalau en Jan Batteram (trainer/coach).

Voor van links naar rechts: Pepijn Ravensbergen, Marit Vonk, Dennis Zoutman, Jun Batteram, Michiel Kuiper, Rubin Koopman, Nevada Dijkhuizen en Guang Batteram.

Back to top button