Succesvol weekend voor Tiga Leek

Franeker – Zaterdag waren de Noord Nederlandse kampioenschappen in Franeker voor Julia en Anna Lynn. Julia was helaas niet fit maar heeft wel de wedstrijd geturnd. Er waren wat foutjes maar op de vloer had ze de eerste score!

Anna Lynn turnde een goede stabiele wedstrijd en werd beloond met een 3e plek! Julia eindigde als 8e. Beide dames hebben het super knap gedaan en hebben laten zien dat ze erg mooi kunnen turnen. Ze mogen trots zijn op zichzelf dat ze deze finale bereikt hebben en mochten turnen. Moniek was mee als begeleider, ook een compliment voor haar goede optreden als coach.

Tweede wedstrijd van seizoen
Zondag hadden Iris Tuinstra en Laura van Doorn hun tweede wedstrijd van het seizoen in Assen. Beiden turnen in niveau D. Iris heeft tijdens deze wedstrijd een geweldige balk oefening neergezet. Waarmee ze eerste van het district(Groningen, Friesland, Drenthe) is geworden. Ondanks een val op brug werden er een paar persoonlijke doelen behaald. Met een prachtige vloer oefening en een stabiele sprong heeft ze een prachtige derde plek in de provincie Groningen behaald!

Eerste en tweede plaats in de provincie
Laura wou zich heel graag verbeteren ten opzichte met de eerste wedstrijd. Met behulp van een prachtige brug en balk oefening en een verbeterde vloer oefening en stabiele sprong een mooie tweede plaats behaald in de provincie Groningen. Met een eerste plaats op balk en een tweede plaats op brug in de provincie!

Beiden hebben in januari nog een plaatsingswedstrijd. En kunnen zich met deze voorwedstrijden plaatsen voor de finales.

   
Back to top button