Veel gelezen

21-jarige man uit de gemeente Westerkwartier aangehouden na meerdere inbraken

Ook drugs, geld, valsgeld en verschillende wapens aangetroffen

Norg/Westerkwartier – De politie is naar aanleiding van verschillende inbraken in de omgeving van Norg een onderzoek gestart.

Hierbij heeft de politie dinsdag op woensdagnacht twee mannen aangehouden. In Norg werd op heterdaad een 21-jarige man uit de gemeente Westerkwartier en een 23-jarige man uit de gemeente Noordenveld aangehouden.

Na aanleiding van deze aanhoudingen is huiszoeking gedaan. Hierbij werden verschillende gestolen spullen aangetroffen. Daarnaast werden onder andere drugs, geld, valsgeld en verschillende wapens aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten zitten nog vast.

Heeft u informatie met betrekking tot de inbraken in de omgeving van Norg dan komt de politie graag met u in contact. Dit kan via 0900-8844 of politie.nl. Mocht u liever anoniem willen blijven bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Back to top button