REGIO: Naaicursus ‘Hippe Chicas’ voor hippe vrouwen

NIEUW-RODEN – De naaimachine kan weer van zolder worden gehaald, want naaien is net zoals breien en haken weer helemaal hip! Judith Buma, is onlangs met haar bedrijf Hippe Chicas begonnen en organiseert vanaf woensdag 6 mei naailessen.  

De cursus is ideaal voor vrouwen die mode interessant vinden en het leuk vinden om creatief bezig te zijn. In de verkorte cursus van drie lessen, gaan we aan de slag met de basisbeginselen van het naaien. Het moet leerzaam, maar ook gezellig zijn en daarom wordt er tijdens de cursus ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Na de basis cursus, is er de keuze om na de zomer  verder te gaan en de volledige zeven lessen af te maken. Naar eigen keuze kan er een kledingstuk of ander item gemaakt worden (bijvoorbeeld een rok, lappen deken of korte broek).

De drie lessen die op woensdag avond plaatsvinden worden gehouden in Appie’s bar aan de langewijk 16 in Nieuw-Roden. Mocht je niet op woensdag kunnen, geef dit vooral aan. Dan kan er gekeken worden naar andere mogelijkheden.  Kosten korte cursus €70,- (3 lessen) en uitgebreide cursus €130,- (7 lessen). Voor meer informatie: [email protected] / 06-52711312.

   
Back to top button