Politie Westerkwartier houdt extra digitaal spreekuur samen met het Mobiel Medisch Team; InfoLeek is er live bij!

Westerkwartier – Op donderdag 4 november om 19:30 uur houdt politie Westerkwartier een extra digitaal spreekuur. En dit keer in het bijzonder samen met het Mobiel Medisch Team (MMT) vanaf vliegveld Eelde.

Je kunt tijdens dit live spreekuur vragen stellen over het werk van de politie maar dit keer dus ook exclusief over de werkzaamheden van het MTT en/of over de traumahelikopter. InfoLeek is hier live bij en zal samen met de politie de livestream verzorgen op Facebook en Instagram. Ook zal er later een video verschijnen op onze website zodat iedereen dit nog eens rustig terug kan terugkijken en zo meer te weten kan komen over de politie en de samenwerking met het traumateam.

Back to top button