Vele vragen en antwoorden tijdens digitaal spreekuur bij het MMT inclusief kijkje in de heli en nachtkijkers (Video)

Vele vragen gesteld door de kijkers van de livestream op sociaal media

Westerkwartier/Eelde – Politie Westerkwartier houdt een aantal keer per jaar een Digitaal Spreekuur die ze live uitzenden op Facebook en Instagram.

Tijdens de live uitzendingen kunnen de kijkers vragen stellen aan de agenten. Dit kan over de meest uiteenlopende zaken gaan. Van de uitrusting in de politieauto of aan de riem van de agenten tot vragen over hoe het rijden met zwaailampen en sirenes is.

Mobiel Medisch Team
De politie heeft het Mobiel Medisch Team gevraagd of ze hier een exclusief digitaal spreekuur konden organiseren. Dit omdat de politie regelmatig samenwerkt met het traumateam of ze een lift geeft van en naar de helikopter. Donderdagavond 4 november vanaf half acht was het zover. InfoLeek was live aanwezig en heeft een livestream verzorgd die hieronder terug te zien is.

Vele kijkers
Vele honderden mensen hebben de live uitzending gevolgd en vragen gesteld over het werk van de politie en het MMT. Veel van de vragen zijn behandeld en uitgelegd. De politie en het MMT hoopt zo dat er meer duidelijkheid is over de werkzaamheden, uitrusting en voertuigen/helikopter.

Foto’s/video: Jordi Haverdings & Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 

Back to top button