Nieuwe eigenaren voor Camping en Pannenkoekenburcht Nienoord

Leek – Vanaf november hebben zowel de camping en het pannenkoeken restaurant aan de Midwolderweg in Leek nieuwe eigenaren.

Willem en Miriam hebben al langere tijd de stap willen zetten naar het eigenaarschap van een camping. Willem heeft meerdere jaren zelf op een camping gestaan en dit als positief ervaren “Ik vond het leuk om op die camping de eigenaar te helpen met van alles. Nu onze kinderen uit huis zijn hebben we het aangedurfd om de stap te zetten!” Aldus Willem.

Grote stap
Een grote en gedurfde stap is het wel, vooral nu de corona maatregelen weer zijn aangescherpt. Ookal is het een lastige periode, zowel Willem als Miriam zijn erg positief en zien overal nieuwe kansen en mogelijkheden.

Allround
Willem zal zich vooral gaan focussen op de camping zelf, het onderhoud en het contact met de (vaste) gasten. Miriam daarentegen zal zich gaan richten op het administratieve gedeelte van zowel de camping als het restaurant. Ook zullen ze beiden wanneer nodig, helpen in het restaurant.

Het bestaande personeel in de Pannenkoekenburcht zal blijven en ze zullen de aankomende maanden hun uiterste best doen om de nieuwe eigenaren wegwijs te maken in Leek, Nienoord en op het terrein van de camping en de pannenkoekenburcht.

De openingstijden van de Pannenkoekenburcht blijven hetzelfde:
Woensdag 16.00-20.00 uur
Donderdag 16.00-20.00 uur
Vrijdag 16.00-20.00 uur
Zaterdag 12.00-20.00 uur
Zondag 12.00-20.00 uur

Back to top button