Identity Tour met Remko Harms en projectkoor The Choir Company

Leek – Update 17-11-2021: Inmiddels is bekend geworden dat het concert niet meer door gaat. Met hun gezamenlijke ‘Identity’ tour laten Remko Harms en The Choir Company hun stem weer horen na een lange periode vol corona beperkingen. De zanger en het koor delen het podium in een gevarieerd programma, verspreid over het hele land.

Voor Remko Harms is de tour des te meer bijzonder. De afgelopen periode heeft hem richting gegeven om zijn persoonlijke identiteit en stem te laten horen zoals hij altijd al graag wilde. Hij laat het horen op zijn nieuwe album ‘Identity’ en op de diverse avonden vol inspirerende gospels, verbindende liedjes in de bekende ‘Homecoming’ stijl en verder vocaal vuurwerk.

De afgelopen corona periode deed veel podia verstillen. Voor zanger Remko Harms werd het een periode van bezinning. Een paar vragen voerden de boventoon: “wie ben ik en wat wil ik eigenlijk muzikaal?”

LA The Voices
Het grote publiek kent Harms als lid van LA The Voices, zijn deelname aan ‘Op Zoek Naar Jozef’ en zijn bevlogen rol als de Rattenvanger in ‘Rembrandt de Musical’. Maar gospelmuziek heeft zijn hart. Dat ontdekte hij opnieuw toen hij in contact kwam met producer en componist Jeroen Englebert, met wie hij een paar gospels opnam. Een daarvan, ‘When He Calls My Name’, was een paar jaar geleden al te horen in het TV programma ‘Hour Of Power’. De andere, ‘Identity’ is nu de titelsong van Remko’s nieuwe album.

Door het land heen
De tour die in oktober en november samen met The Choir Company door het land trekt, brengt bezieling en talent samen zoals je maar zelden meemaakt. The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink, heeft uitgebreide ervaring met internationale artiesten en weet als koor liedjes telkens een extra dimensie te geven. Tijdens de avonden laat ze met haar veelzijdige repertoire horen wat ze in huis heeft.

Remko Harms presenteert met de ‘Identity’ tour zijn nieuwe album en focus, die dichter dan ooit bij zijn hart ligt. Hij zingt op unieke wijze prachtige gospel liedjes die de intentie van de kracht en liefde van het geloof weergeven. Nieuwe muzikale pareltjes over hoop en liefde en de verbinding tussen mensen.

Kaarten voor de ‘Identity’ tour zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl. De avond van 19 november is ook te boeken met een drie-gangen diner!

IDENTITY tour met Remko Harms en The Choir Company
vrijdag 5 november – Amsterdam
De verbinding, Louis Couperusstraat 133 , 1064CE

zaterdag 6 november – Hoogeveen
Goede Herderkerk, Middenweg 14 , 7906LL

zaterdag 13 november – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW

vrijdag 19 november – Bunschoten
De Genadebron, Molenstraat 23, 3752CG

zaterdag 20 november – Alphen aan de Rijn
Oudshoornse kerk, Oudshoornseweg 90, 2401 LC

zaterdag 27 november – Leek
GKV Leek, Nieuwe Streek 7, 9351 BZ

De concerten beginnen om 20.00 uur.

Back to top button