Derde editie Zwarte Markt bij Sportcentrum Leek

Leek – Op zondag 28 November wordt er wederom een overdekte Zwarte Markt gehouden in Sportcentrum Leek. Deze markt wordt voor de derde keer gehouden.

In Sportcentrum Leek zullen stands staan waar veel leuks te vinden is, zowel nieuw als 2e hands. Voor de kids zijn Zwarte Pieten aanwezig, zij zullen de kids goed vermaken. Ook kan men een drankje of versnapering krijgen in het gezellige restaurant van Sportcentrum Leek.

In verband met Covid-19 wordt de markt zodanig opgesteld, dat er een 1-richtingsroute ontstaat en er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. De markt is uitsluitend toegankelijk met een QR code.

NtH Event Organisatie BV en Sportcentrum Leek, vinden dat veiligheid voorop moet staan en zullen om deze reden de maatregelen, welk verspreiding van Covid-19 moeten voorkomen uitvoeren. De organisatie begrijpt dat de regelgeving, niet voor iedereen gunstig uitvalt, ook wij verlenen graag iedereen toegang tot de markt, maar voeren de door de overheid opgelegde regels uit.

De organisatie hoopt dan ook dat de huidige besmettingscijfers snel zullen dalen, zodat het weer mogelijk is voor iedereen om de markten te bezoeken.

De entree is:
€ 2,50 per persoon.
€ 2,00 65+
Kinderen tot 12 jaar gratis.

Het adres van Sportcentrum Leek is: De Schelp 35, 9351NV Leek.

Aanmelden voor een standplaats of een kraam reserveren op de markt kan: per telefoon 0683532500 of per email: [email protected]

Back to top button