Korfballers OWK en NIC openen en sluiten zaalseizoen voorlopig in dezelfde wedstrijd

Oostwold – Na de persconferentie van afgelopen vrijdag was het voor (amateur)sportend Nederland duidelijk. Geen trainingsavonden en hoogstwaarschijnlijk ook geen competitiewedstrijden meer. In de start van het zaalseizoen niet een bericht waar korfballend Nederland op zit te wachten.

Menig korfballer kijkt reikhalzend uit naar de zaalcompetitie, die deze zaterdag dan eindelijk van start zou gaan. De bond kwam vrijdagavond dan ook met een duidelijke boodschap, de competitie zou dit weekend van start gaan, waar het vervolg van dit seizoen nog onduidelijk is.

Voor de selecties van OWK en NIC betekende dit dat ze tegen elkaar zouden strijden in wat voor beide teams als een soort galgenmaal gevoeld moet hebben. Na een goede wedstrijd van het 2e maakte het 1e zich op voor de wedstrijd.

Moeizaam
Het werd een moeizame eerste helft waarin OWK niet kwam tot het spel wat ze wilde laten zien. Waar OWK moeilijk tot scoren kwam, had NIC weinig moeite met het vinden van de korf. Er werd dan ook gerust met een tussenstand van 6 tegen 17 in het voordeel van de gasten uit Groningen.

Na rust konden de roodhemden alsnog geen vuist maken tegen het trefzekere NIC, welke goed was voor 32 goals, waar OWK een schamele 13 goals noteerde op het scorebord.

Zaalseizoen afgesloten
Met een zure nasmaak werd dit zaalseizoen geopend en voorlopig ook afgesloten. OWK hoopt u snel weer te kunnen verwelkomen op de livestream en nog veel liever bij in de sporthal! Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Back to top button