Trekker verliest voorwiel na forse botsing op Oudestreek in Zevenhuizen (Video)

Zevenhuizen – Maandagmiddag even na vier uur heeft er op de Oudestreek in Zevenhuizen een forse aanrijding plaatsgevonden.

Een auto en een trekker botsten hier door onbekende oorzaak tegen elkaar aan en kwamen beide enkele tientallen meters verder tot stilstand. Door de forse klap verloor de trekker zijn linker voorband inclusief velg. Ambulance en politie eenheden waren snel ter plaatse voor de hulpverlening en het afzetten van de weg. De bestuurders zijn gecontroleerd op letsel maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig.

Door de afzetting van de weg moest het verkeer omrijden en kon een bus van Qbuzz tijdelijk niet verder rijden. De politie heeft een rapport opgemaakt en een berger heeft gezorgd voor het afslepen van de zwaar beschadigde voertuigen.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button