Veel gelezen

Definitief streep door 35e Leekster Voetbalgala deze winter

Leek – Het bestuur van het Leekster Voetbalgala heeft dinsdagmiddag laten weten dat er ook deze winter géén 35e editie van het voetbalevenement komt.

Eerder was er nog de hoop, maar door de corona maatregelen kunnen ze nu niet anders dan het af te gelasten. Gezondheid staat voorop en uiteraard kan deze beslissing op begrip rekenen, maar de teleurstelling is groot nu voor de tweede achtereenvolgende jaar de jubileum editie geen doorgang vindt.

Alles was gereed
Als organisatie waren ze er klaar voor. Met 62 teams aan de start (record deelname). In Sportcentrum Leek werden alle teams geloot en het wedstrijdprogramma was klaar. Tevens zijn alle sponsoren benaderd. Ook de Leekster Voetbalbijlage was gereed. Het bestuur vindt een Leekster Voetbalgala met eventueel niet of nauwelijks publiek (of later in het toernooi) géén Leekster Voetbalgala waardig. Het Leekster Voetbalgala is namelijk ván en vóór iedereen!

Het bestuur wenst iedereen toe, dat men zo spoedig mogelijk weer binnen en buiten de lijnen de zo geliefde sport gezamenlijk kunnen beleven in goede gezondheid.

Back to top button