MEGA90! feest in de Postwagen Tolbert megadruk

TOLBERT – Traditiegetrouw werd op 1e Kerstdag (uitgezonderd vorig jaar i.v.m. de herbouw) in de Postwagen in Tolbert een muziekfeest gehouden. Evenals 2 jaar geleden was dit ook afgelopen woensdag 25 december MEGA90!. En met succes.

Trok het 90’s Feest de vorige keer ca. 350 bezoekers, nu kon rond 24.00 uur het bordje “uitverkocht” op de deur geplakt worden. Op dat moment waren alle 750 kaartjes (waarvan 500 in de voorverkoop) verkocht.

MEGA90! staat in het teken van, hoofdzakelijk, de dansmuziek uit het laatste decennium van de 20e eeuw. De show werd deze maal gepresenteerd door DJ DaBass en hij wist de zaal al vrij vroeg in beweging te krijgen. De volgende MEGA90! staat gepland op vrijdag 6 juni, dan in de openlucht op Podium Nienoord in Leek als onderdeel van het Flinke Pink Festival.
Het eerstvolgende muziekfeest in De Nieuwe Postwagen is al eerder, op zaterdag 8 februari komt de zeer dansbare stapavond DIT weer terug! Zo’n 3 jaar geleden werden onder deze naam al enkele feesten gehouden in Tolbert. Het thema van deze editie is, hoe toepasselijk: DIT = TERUG.
Meer info over de muziekevenementen in Tolbert is te vinden op www.feestintolbert.nl.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button