Burgemeester en politie leggen gebiedsverboden op voor twee inwoners van gemeente Westerkwartier tijdens Oud en Nieuw

Westerkwartier – De afgelopen week zijn door een wijkagent van politie Westerkwartier aan twee inwoners van de gemeente Westerkwartier gebiedsverboden voor tijdens Oud en Nieuw uitgereikt.

Dit hebben ze gekregen omdat zij de voorgaande jaren in een bepaald gebied meerdere keren zeer ernstige overlast hebben veroorzaakt tijdens Oud en Nieuw. Daarom heeft de wijkagent samen met de gemeente overleg gehad over deze verregaande maatregel. De burgemeester heeft daarop besloten om de gebiedsverboden op te leggen. Dit is één van de bevoegdheden die de burgemeester heeft. De politie en de gemeente hopen door deze maatregel dat Oud en Nieuw dit jaar ook rustig gaat verlopen.

Back to top button