Twee teams van Adonis Leek doen mee aan internationaal toernooi in ‘s-Hertogenbosch

‘S-HERTOGENBOSCH/LEEK – Op het 3 daagse Internationale toernooi in ‘s-Hertogenbosch kwamen vele sporten in actie, waaronder acrogym. Adonis Sportacrobatiek reisde met wél 10 teams af naar het toernooi waar het op donderdag als allereerste de beurt was aan de jeugd trio’s.

Het A-jeugd trio Silke Kroese, Maureen de Wit en Roos Jonkman draaiden een strakke balansoefening. Op vrijdag moesten ze opnieuw in actie komen, ditmaal voor hun tempo oefening. Dit jeugd trio van Adonis Leek draaide hun mooiste en vrolijkste tempo oefening van het jaar, maar was helaas nét niet genoeg voor een finale plaats.

De vrijdagochtend was het óók de beurt aan het pupillen duo Alissa Stoit en Chanel Dewnarain van Adonis Leek. Zij lieten vrijdag een prachtige oefening zien, die de jury hoog beoordeelde en waarmee ze een finale plek binnen sleepten. Naast deze 2 teams, wisten ook nog 6 teams van Adonis Drachten de finale te bereiken en wérden er zelfs medailles behaald!

Brons was er voor het pupillen paar Charissa Delfsma en Ilse Meeuwis. Brons was er ook voor het A-junioren trio Nanda Huisman, Remke Huisman en Zefanja Nieman. Het hoogste podium werd betreden door Melissa Dijkstra en Demi Vogel, die hier een gouden medaille omgehangen kregen!

   
Back to top button